5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Strelec: Mesečni Horoskop za December 2023

Ljubezen

Mars je v vašem znamenju in tudi Sonce od 1. do 22 decembra. Venera pa se prikaže v strelcu 1. in se umiri 24. Energije vam dajejo možnosti za nov začetek. Poganjajo vas, da si ponovno pridobite dragoceno svobodo. A žal, Saturn je še vedno tu. Njegova naloga je, da vam prepreči, da bi se zapletli v avanture, ki bi vas pripeljale v slepo ulico. Na koncu poti čaka uspeh. Samski ste bolj zapeljivi, a se ne želite zapletati v razmerje. Vendar se to lahko spremeni ob koncu meseca.

Kariera / Finance

Na tem področju je še vedno naporno. Zelo razumni planeti vas upočasnjujejo pri dolgočasnem delu, ki pa je varno. Čeprav se tega zavedate, vas to ne bo ustavilo, da bi poskusili pobegniti s tega mesta. Če najdete kaj drugega, je v redu. Vendar preden vse pošljete nekam, se prepričajte, da je ponujeno stabilno in trajno. Na finančnem področju zmanjšujete svojo energijo od 2. naprej, od 14. pa postajate še bolj varčni. To je v redu, vendar pazljivo, da ne postanete skopuh, ker to ni vaš slog.

Zdravje

Posvetite pozornost negi in počitku svojih nog. Dajte prednost udobni obutvi, da zmanjšate pritisk na stopala. Ravnajte previdno pri telesnih aktivnostih, izogibajte se pretiranemu obremenjevanju nog. Masaža in raztezne vaje za noge lahko prav tako olajšajo napetost in izboljšajo cirkulacijo. Če težave trajajo, ali se poslabšajo, poiščite nasvet zdravnika ali specialistično mnenje za ustrezno zdravljenje in rehabilitacijo vaših nog. Skrbite zanje in ohranjajte zdravje celotnega telesa.


Za mesečni horoskop izberite znamenje:

Strelec kompatibilnost z drugimi znamenji

Te zanima, kakšne so vajine možnosti?

Izberi partnerjevo znamenje in odkrij ujemanje.Brezplačni vpogled

Dan, ko ste se rodili, vas določa. Odkrijte, kaj je za vas resnično zapisano v zvezdah.

Brezplačno vedeževanje