5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Škorpijon: Mesečni Horoskop za December 2023

Ljubezen

Med 5. in 29. decembrom je Venera v vašem znamenju. To lahko kaže, da boste težavni za pogovor, vendar bodo tokrat stvari drugačne. Od 2. do 23. decembra vas Merkur v kozorogu pomirja. Zahvaljujoč tem daljnovidnim in diskretnim valovom so vaša čustva in misli umirjene. Ko se umaknete, začenši 14. decembra, naredite korak nazaj. Zato je čas, da se uskladite s tistim, kar je bilo neskladno. Merkur vam pomaga spremeniti svoje misli. Spodbuja vas, da razumete, da se bodo stvari zgodile s časom. Spoznava vas, da ni treba uničiti vsega, da bi napredovali v življenju. Izkoristite to stanje milosti, da vključite svojo okolico v svoje širjenje.

Kariera / Finance

Če niste več povsem prepričani o svojih željah, počakajte na 5. december. Od tega datuma vas Venera navdihuje. Pove vam, kaj storiti. Merkur vas vodi k pomembnemu. Vaše poslovanje se bo kmalu razširilo, na kar ste dolgo čakali. Zato nehajte postavljati nepotrebna vprašanja in izkoristite priložnost, ki se ponuja. Na finančnem področju je ta sektor v prednosti, zato boste našli dovolj prostora za manevriranje. Zato sprejmite pravilno odločitev in na koncu meseca ne boste v paniki.

Zdravje

Glede na vaše psihično počutje, vam svetujemo, da si vzamete čas zase in posvetite pozornost svoji notranjosti. Skozi meditacijo, sprostitvene tehnike ali pogovor s terapevtom lahko okrepite svojo psiho in duševno ravnovesje. Posvetite se tudi hobijem, ki vas veselijo, in iščite pozitivne izkušnje, ki krepijo vašo psiho.


Za mesečni horoskop izberite znamenje:

Škorpijon kompatibilnost z drugimi znamenji

Te zanima, kakšne so vajine možnosti?

Izberi partnerjevo znamenje in odkrij ujemanje.Brezplačni vpogled

Dan, ko ste se rodili, vas določa. Odkrijte, kaj je za vas resnično zapisano v zvezdah.

Brezplačno vedeževanje