Vaša osebna tarot napoved


Tarot vedeževanje iz kart vas lahko usmeri na področju ljubezni, kariere in pomaga sprejeti pomembne vsakdanje ali življenjske odločitve.

Postavitev tarot kart bo odgovorila na vprašanje glede vaše preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Ko boste izbrali tri tarot karte, bodite osredotočeni na svoje vprašanje ali na težavo, ki jo želite rešiti.


• Prva tarot karta (preteklost):
Karta predstavlja vaš položaj – zakaj ste na točki, na kateri ste. Pogosto simbolizira osebo ali odnos v življenju, ki je vplival na vaše vprašanje.


• Druga tarot karta (sedanjosti):
Karta predstavlja trenutno težavo. Bodite pozorni na pomen karte, saj vam lahko poskuša sporočiti, kar ste morda spregledali.


• Tretja tarot karta (prihodnost):
Zadnja karta v postavitvi prinaša usmeritev, s katero boste lažje premagali težave. Lahko vam ponudi možnosti, na katere niste niti pomislili, ali pokaže, na koga ali kaj se lahko zanesete.


Izberite svoje tarot karte

#1 Preteklost

Tarot karta

#2 Sedanjost

Tarot karta

#3 Prihodnost

Tarot karta


Novi v svetu
Tarota?

Imamo ravno to, kar potrebujete! Preizkusite eno izmed naših
najbolj priljubljenih Tarot napovedi ZDAJ…

Ljubezen in odnosi

Vzemite nadzor nad svojim romantičnim potencialom in odkrijte VSE dejavnike, ki vplivajo na vaše ljubezensko življenje. Ne glede na to, ali ste samski, v odnosu ali pa le poskušate urediti zapleteno situacijo, vam lahko naša edinstvena izbira Tarot vedeževanj pomaga…

Prihodnost in počutje

Raziščite našo raznoliko zbirko Tarot napovedi!