5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Afirmacija dneva

V življenju se nam ni treba bati neuspehov in ovir. Oseba, ki je samozadostna, pozitivna, optimistična in zaupa v svoje sposobnosti, k sebi privlači ustvarjalne, mirne in pozitivne energije univerzuma.

»Moje življenje je moje sporočilo.«
Mahatma Gandhi


Z močjo pozitivnega mišljenja lahko izboljšamo svoje počutje, najdemo mir v umu in spodbudimo pretok pozitivnih energij.
Mnogi se soočajo z bremenom vsakdanjih skrbi. Rutina in že znane težave jih onemogočajo polno in srečno življenje. Vzorec pozitivnega razmišljanja in idej se mora najprej zasidrati v umu posameznika. To se najlažje doseže s ponavljanjem afirmacij in samozavestnimi idejami – tudi med delom ali drugimi obveznostmi lahko na ta način vplivamo na našo podzavest in zasadimo nekaj pozitivnega. Kadar se bo pojavila negativna misel, zlasti povezana z osebnim počutjem, namerno izgovorite pozitivno afirmacijo, da jo preženete stran. Od besede, ki jo izgovorimo, in tona, v katerem to naredimo, je namreč odvisno naše počutje oziroma naše reakcije. Lahko se »pregovorimo« v negativne ali pozitivne reakcije. S svojim izražanjem vplivamo na reakcije, zato se lahko vedno odzovemo mirno, če si to želimo. Samo pozitivne misli lahko prinesejo želene rezultate.