5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Vedeževanje Tarot

Tarot karte

Tarot karte so pripomoček vedeževalcev, s katerimi odkrijejo neverjetne podrobnosti v povezavi z vašimi vprašanji – pa naj bodo ta vezana na odnose, kariero, dom ali družino. Vedeževalec bo interpretiral položaj in pomen kart ter energij, ki jih obdajajo.

S Tarot kartami si je pomagal tudi Napoleon davnega leta 1842. Pred pomembnimi odločitvami se je posvetoval z vedeževalko po imenu Marie-Anne Lenormand. Slednjo smatrajo za najboljšo vedeževalko iz kart, ki je kadarkoli živela – razvila je celo lastno vedeževanje iz kart, ki jih je sama ustvarila, te pa se uporabljajo še danes.

Tarot napoved

Tarot je ena izmed najstarejših pripomočkov vedeževanja, izvira iz 14. stoletja iz Italije. Umetnost napovedovanja prihodnosti iz kart se je ohranila do danes, uporabljajo pa se številne različne Tarot karte in v najrazličnejše namene. Sestavljen je iz 78 kart, te pa se delijo na dva dela: na malo in veliko arkano. Običajno vedeževalci karte razporedijo glede na vaše vprašanje o ljubezni, financah, službi ... Interpretirajo energijo kart in razložijo, kako te vplivajo na vas. Napovedovanje na podlagi Tarot kart je idealno tako za splošna vprašanja kot specifična. Pokazalo vam bo pot, na kateri ste in vas na ta način razbremenilo, osvobodilo. Pred postavitvijo vprašanja bodite pripravljeni; bolj, ko boste vedeli, kaj točno vas zanima, boljša bo napoved. Izkoristite čudovito priložnost in vprašajte. Dovolite, da se vam razloži preteklost, prepozna vaša sedanjost in napove vaša prihodnost. Pazite le, da ne boste prepogosto postavljali istih vprašanj – tudi prijatelja ne sprašujete vedno istih zadev. K Tarot kartam se obrnite spoštljivo, saj boste tako prejeli odgovor preko vedeževanja, ki ga potrebujete in si ga želite.

Vedeževanje iz Tarota

Tarot je izjemen, če vas zanimajo podrobnosti. Preko njega boste dobili pozitiven vpogled v vse situacije in odnose z ljudmi, ki jih imate okoli sebe. Pri zastavitvi vprašanja bodite jasni – uporabljajte imena in datume rojstva oseb, kjer je to potrebno. Prav tako pa je pomemben tudi vaš položaj oziroma drža: sprostite se, razprite svoje roke in noge, saj boste na ta način lažje sprejeli nove informacije. Ni priporočljivo, če so noge ali roke prekrižane.


Tarot karta dneva


Tarot karta dneva ►

Novi v svetu
Tarota?

Imamo ravno to, kar potrebujete! Preizkusite eno izmed naših
najbolj priljubljenih Tarot napovedi ZDAJ…

Ljubezen in odnosi

Vzemite nadzor nad svojim romantičnim potencialom in odkrijte VSE dejavnike, ki vplivajo na vaše ljubezensko življenje. Ne glede na to, ali ste samski, v odnosu ali pa le poskušate urediti zapleteno situacijo, vam lahko naša edinstvena izbira Tarot vedeževanj pomaga…

Prihodnost in počutje

Raziščite našo raznoliko zbirko Tarot napovedi!