5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Vaša osebna Angelska napoved

Angelske karte so odličen način, s katerim se lahko povežete z bitji, ki so okrog vas, a jih v vsakdanjem življenju ne zaznavate ali čutite. Vsi imamo Angele in duhovne vodnike, ki nas usmerjajo k pozitivnemu načinu življenja, če le z njimi vzpostavimo kontakt. Z angelskimi kartami lahko dobite zanimive in navdihujoče informacije, ki bodo v vaše najvišje dobro, prav tako pa prejmete vpogled v skrivnosti vesolja in dobite smernice ter modrosti višjih svetov.

Angelska sporočila so odličen način, da podrobneje pogledate v določeno situacijo, najdete odgovore na svoja vprašanja ali razumevanje, zakaj se srečujete z določenimi življenjskimi izzivi. Ko boste izbrali tri angelske karte, bodite osredotočeni na svoje vprašanje ali na situacijo, ki jo želite rešiti, in najpomembnejše: odprite srce sporočilu Angelov.

1. karta

Preteklost

Karta predstavlja vpliv energij preteklosti na trenutno dogajanje in ponuja potencialne rešitve, s katerimi se boste otresli starih vezi. Prav tako nakazuje, kako pretekli dogodki vplivajo na vaš način razmišljanja.

2. karta

Sedanjost

Karta predstavlja energije, ki vas obdajajo v tem trenutku, in podaja smernice, s katerimi boste lažje dosegli želeno in prepoznali, kaj je tisto, kar resnično sedaj potrebujete ter dosegli stanje (fizičnega) zadovoljstva.

3. karta

Prihodnost

Karta razkriva potencialne izide situacije, na katero ste osredotočeni oziroma kar vas najbolj bremeni. Angeli vas s to karto usmerjajo na pot, ki jo morate prehoditi, da boste osebno in predvsem duhovno napredovali.

Izberite svoje angelske karte

Angelska karta
Angelska karta
Angelska karta

Novi v svetu
Tarota?

Imamo ravno to, kar potrebujete! Preizkusite eno izmed naših
najbolj priljubljenih Tarot napovedi ZDAJ…

Ljubezen in odnosi

Vzemite nadzor nad svojim romantičnim potencialom in odkrijte VSE dejavnike, ki vplivajo na vaše ljubezensko življenje. Ne glede na to, ali ste samski, v odnosu ali pa le poskušate urediti zapleteno situacijo, vam lahko naša edinstvena izbira Tarot vedeževanj pomaga…

Prihodnost in počutje

Raziščite našo raznoliko zbirko Tarot napovedi!

Preberi svoj dnevni horoskop

Oven
Bik
Dvojčka
Rak
Lev
Devica
Tehtnica
Škorpijon
Strelec
Kozorog
Vodnar
Ribi

Ljubezensko ujemanje

Te zanima, kakšne so vajine možnosti? Odkrij, kako se ti in tvoja ljubljena oseba ujemata!