Vaša osebna angelska napoved


Angelske karte so odličen način, s katerim se lahko povežete z bitji, ki so okrog vas, a jih v vsakdanjem življenju ne zaznavate ali čutite. Vsi imamo Angele in duhovne vodnike, ki nas usmerjajo k pozitivnemu načinu življenja, če le z njimi vzpostavimo kontakt. Z angelskimi kartami lahko dobite zanimive in navdihujoče informacije, ki bodo v vaše najvišje dobro, prav tako pa prejmete vpogled v skrivnosti vesolja in dobite smernice ter modrosti višjih svetov.

Angelska sporočila so odličen način, da podrobneje pogledate v določeno situacijo, najdete odgovore na svoja vprašanja ali razumevanje, zakaj se srečujete z določenimi življenjskimi izzivi. Ko boste izbrali tri angelske karte, bodite osredotočeni na svoje vprašanje ali na situacijo, ki jo želite rešiti, in najpomembnejše: odprite srce sporočilu Angelov.


• Prva angelska karta (preteklost):
Karta predstavlja vpliv energij preteklosti na trenutno dogajanje in ponuja potencialne rešitve, s katerimi se boste otresli starih vezi. Prav tako nakazuje, kako pretekli dogodki vplivajo na vaš način razmišljanja.


• Druga angelska karta (sedanjosti):
Karta predstavlja energije, ki vas obdajajo v tem trenutku, in podaja smernice, s katerimi boste lažje dosegli želeno in prepoznali, kaj je tisto, kar resnično sedaj potrebujete ter dosegli stanje (fizičnega) zadovoljstva.


• Tretja angelska karta (prihodnost):
Karta razkriva potencialne izide situacije, na katero ste osredotočeni oziroma kar vas najbolj bremeni. Angeli vas s to karto usmerjajo na pot, ki jo morate prehoditi, da boste osebno in predvsem duhovno napredovali.


Izberite svoje angelske karte

#1 Preteklost

Angelska karta

#2 Sedanjost

Angelska karta

#3 Prihodnost

Angelska karta


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev