5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222
veliki letni horoskop 2022
vprašanja sms vedeževanje

Letni Horoskop 2022


Večina se z veseljem poslavlja od odhajajočega leta 2021, novo leto pa zagotovo prinaša tudi neko upanje. Leti 2020 in 2021 sta bili iz očitnih razlogov težki za vse. Večino leta 2021 smo porabili za ponovno sestavljanje po letu 2020, morali smo se soočiti z novo resničnostjo brez primere, ki je preoblikovala naša življenja. Toda prihodnost je videti spodbudna, stvari se oživljajo in se bodo počasi vrnile v normalno stanje. Časi se hitro spreminjajo in nihče od nas ni izvzet iz kaosa in zmede, ki sta se pojavila na vseh področjih življenja. Zdaj so na obzorju velike spremembe, tako osebno kot kolektivno. Za leto 2022 nas vesolje prosi, da vzamemo vse, kar smo se naučili v zadnjih dveh letih, in začnemo graditi boljšo prihodnost.

Horoskop 2022 je v teh težkih časih ravno tisto, kar potrebujemo. Dal bo popoln pregled leta, kaj astrologija ponuja. Ljubezen, kariera, izobraževanje, počutje in premoženje ... Horoskop vam bo omogočil celovit pogled na leto pred nami. Ko enkrat poznate horoskop za prihajajoče leto in veste, kakšno bo leto 2022 za vaše znamenje zodiaka, lahko z večjo gotovostjo urejate pomembne zadeve in sprejemate posebne odločitve. Poznavanje horoskopa za prihajajoče leto vam omogoča, da spoznate prednosti in slabosti, ponudi vam širšo sliko, kar vam lahko resnično pomaga na vaši poti.

Splošno


Ovni ste znani po svojem pogumu. Tudi v letu 2022 se nikar ne bojte zavzeti za nekaj, v kar verjamete. Ko pa bo Saturn letos nadaljeval svojo pot skozi vašo 11. hišo, se boste morda začeli spraševati, ali se borite za prave ljudi in vzroke. Vsekakor bodite v prihodnje bolj pozorni na to, čemu posvečate svojo energijo, komu dajete svojo pozornost in ponovno ocenite svoje cilje, sanje in želje za prihodnost. Predvsem pa več časa poklonite sami sebi. Prestrukturiranje je Saturnova posebnost, leto 2022 pa bo leto velikih notranjih premikov, ki bodo dvignili vaše življenje – če jim boste le dovolili!


Ljubezen in odnosi


S prvim retrogradnim Merkurjem v letu 2022, se boste morda znašli na neke vrste prelomnici v odnosih. Začeli boste razmišljati o stvareh, o katerih prej niste nikoli razmišljali. Ali pa boste morda opazili, da se nekateri ljudje okoli vas spreminjajo in ugotovili boste, da se ne ujemate več tako dobro, kot ste se nekdaj! Prav zaradi retrogradnega Merkurja vas zna nekdo od bližnjih tudi neprijetno presenetiti; v tistem trenutku boste vedeli, da je čas, da ustvarite distanco. Ne sekirajte se – z letom vam bo bolj jasno, kdo so v resnici vaši zavezniki.

V letu 2022 bosta odločilno vlogo na romantičnem področju igrali vaša miselnost in intuicija. Poslušajte svoje instinkte. Vezanim bo jeseni spet dana priložnost, da pregledate svoj odnos s partnerjem in ugotovite, kako bi ga lahko še povzdignili in podprli na poti do veličine – in kje ste preveč zadržani. Samski pa se pripravite na romantične energije, ki vas čakajo. Ljubezen bo lahko v letu 2022 za vas malce nepredvidljiva, vendar vam bo tako tudi všeč, saj razburljivih doživetij vsekakor ne bo manjkalo.


Kariera in finance


V letu 2022 nikar tako ne hitite! Vaša najljubša lastnost je morda res hitrost, vendar boste morali letos nekoliko upočasniti in vaditi osredotočenost, ko se bodo pojavile bolj zapletene situacije. Pripravite se na notranje spremembe, ki se bodo dogajale v vas. Serija Sončnih in Luninih mrkov bo spomladi in jeseni pristala v Biku in Škorpijonu ter poudarila vašo 2. hišo vrednot in vašo 8. hišo notranje transformacije. Intenzivni Škorpijon se ne boji potopiti globoko in priti do bistva tega, kar je oblikovalo vas in v kar verjamete, medtem ko Bik te vrednote prevzame in jih naredi oprijemljive.

Če boste dovolj pogumni, da se boste soočili z velikim, slabim in grdim, in boste to odpravili, boste nato lahko manifestirali življenje, ki si ga želite. Če se vam to zdi težko, ne skrbite, ker vam bo srečni Jupiter nudil podporo! Jupiter, ki bo maja vstopil v vaše znamenje, bo vnel vaše strasti in razširi željo po samoodkrivanju in avanturah. To bo resnično leto, ko boste morali biti pogumni in stopiti iz svojega območja udobja!

Tudi če vam je všeč to, kar trenutno počnete, bi lahko začutili kozmični vzgib, da bi raziskali druge možnosti. Med retrogradno Venero bodo vaše finance, prepričanja in materialna lastnina na pregledu. To bo močan čas, ki vas bo pozival, da določite namere, da se znebite starih idej, predmetov in prepričanj, ki vam ne služijo več, da lahko naredite prostor za nove stvari!


Počutje


V letu 2022 boste morali pokazati veliko samodiscipline. Delovati boste morali bolj premišljeno, še posebej boste morali biti pozorni, v katero smer boste vlagali svojo energijo in svoj čas. Ostanite prizemljeni in osredotočeni na dogajanje okrog sebe, da nenadni stres ne bi pustil dolgotrajnejših posledic. Leto 2022 bo odlično, da se začnete ukvarjati s športom in se znebite vseh slabih navad, ki vas spremljajo že lep čas. Nikar ne iščite hitrih rešitev.

sms vedeževalec

Avtorica: Maja


letni horoskop

vprašanja sms vedeževanje

Naši izkušeni astrologi imajo odgovore na vsa vaša vprašanja. Preberite svoj veliki letni horoskop in se pripravite na čudovite spremembe v letu 2022!

sms vedeževalec

Avtorica: Maja

oven letni horoskop
capricorn sagitarius scorpio libra virgo leo cancer gemini taurus aries pisces aquarius

Preberi svoj dnevni horoskop

Oven
Bik
Dvojčka
Rak
Lev
Devica
Tehtnica
Škorpijon
Strelec
Kozorog
Vodnar
Ribi