5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Rak: Mesečni Horoskop za December 2023

Ljubezen

Venera v škorpijonu razblini dvome, ki jih je povzročil njen prehod skozi tehtnico. Obljublja vam močne odnose, temelječe na iskrenih čustvih. Pazite se Merkurja v kozorogu. Njegova naravna hladnost vas lahko pripelje do misli, da drugi ne vlagajo toliko truda v razmerje, kot ga vi. To je le vtis. Samskim Venera omogoča srečanja s primernimi ljudmi. Da bi vse teklo gladko, ne zahtevajte takojšnjega dokaza za zavezo. Počakajte mirno, še posebej od 14. decembra, ko je Merkur v retrogradnem gibanju in zamika novice.

Kariera / Finance

Ne dovolite, da strah pred pomanjkanjem denarja povzroči paniko. Ostanite mirni in premišljeno ravnajte. Ne zmanjšajte vseh stroškov brezglavo, ampak se osredotočite na pametno upravljanje. Izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo, vendar bodite previdni pri tveganjih. Preden sprejmete pomembne finančne odločitve, dobro premislite in se posvetujte z zaupanja vrednimi viri. Ne pozabite tudi na dolgoročne cilje in ustvarjanje stabilne finančne prihodnosti.

Zdravje

Bodite pozorni na svoje zdravje, še posebej glede kože. Ta mesec je pomembno, da zaščitite svojo kožo pred neugodnimi vplivi okolja, kot so mraz, veter in suh zrak. Uporabljajte vlažilce, ki bodo ohranjali kožo navlaženo in zaščiteno. Redno si privoščite trenutke sprostitve in negujte svojo kožo z naravnimi maskami ali olji. Ne pozabite tudi na redno pitje vode, kar bo prispevalo k zdravi in sijoči koži.


Za mesečni horoskop izberite znamenje:

Rak kompatibilnost z drugimi znamenji

Te zanima, kakšne so vajine možnosti?

Izberi partnerjevo znamenje in odkrij ujemanje.Brezplačni vpogled

Dan, ko ste se rodili, vas določa. Odkrijte, kaj je za vas resnično zapisano v zvezdah.

Brezplačno vedeževanje