5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Dvojčka: Mesečni Horoskop za December 2023

Ljubezen

Venera v tehtnici vzdržuje prijetno vzdušje. Od 5. decembra dalje bi se lahko vzpostavilo bolj nestabilno vzdušje. Ta mesec ne ustvarjajte rivalstva, da bodo vaše ljubezni bolj dinamične. Zakaj? Ker bo ustvarilo konflikte in neskončne zahteve. Z Marsom se lahko vaš odnos hitro premakne v vse smeri. Na kraju samem vas to morda zabava, toda ta igra bi lahko imela tudi nesrečne posledice. Ta mesec se ne prenaglite in vse bo v redu. Samski, petega decembra se Venera premakne v škorpijona. Čeprav ima manjše učinke na vas, vas naredi bolj napadalne glede zapeljevanja. Ta način početja se lahko izkaže za uspešnega, vendar le, če ga ne zlorabljate.

Kariera / Finance

Ta mesec morate temeljito premisliti, preden sprejmete odločitev ali se vključite v projekt. Zakaj? Ker vas lahko vodi v iluzije, ki vodijo v slepo ulico, vi pa se težko izvlečete iz nje. Tokrat se izogibajte verjeti vse, kar vam povedo. In če dajete obljube, poskrbite, da jih izpolnite. S tem si boste prihranili težave, ki vam namesto prihranka časa prinesejo še večji strošek. Na finančnem področju je enaka bitka! Preden posežete po svoji kreditni kartici, preverite stanje svojih financ.

Zdravje

Za ohranjanje dobrega zdravja v tem mesecu je ključna pravilna prehrana. Pri svoji prehrani dajte prednost svežemu sadju, zelenjavi, celim žitom in beljakovinskim živilom, ki so bogata z vitamini in hranili. Izogibajte se prenasičenosti predelane hrane, sladkorju, maščobam ter gaziranim pijačam. Namesto tega vključite v prehrano oreščke.


Za mesečni horoskop izberite znamenje:

Dvojčka kompatibilnost z drugimi znamenji

Te zanima, kakšne so vajine možnosti?

Izberi partnerjevo znamenje in odkrij ujemanje.



Brezplačni vpogled

Dan, ko ste se rodili, vas določa. Odkrijte, kaj je za vas resnično zapisano v zvezdah.

Brezplačno vedeževanje