5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Ribi: Mesečni Horoskop za December 2023

Ljubezen

Venera se ustali od 5. do 29. decembra. Vaša volja je šibka, toda intuicija je okrepljena. Vaša čustva bodo vaši najboljši vodnik. Vendar so disharmonije, ki prihajajo od strelca, okrepljene s strani Marsa do 31. decembra. Da bi dosegli to, kar si želite, se boste morali boriti proti tem energijam. Samski srečujete različne ljudi, saj živite v nasprotnih svetovih. Preden se odločite, si vzemite čas, da razmislite, kaj si resnično želite. To vam bo preprečilo, da bi se vključili v razmerje, ki bi se izkazalo za škodljivo. Vaše partnerstvo je še vedno moteno zaradi malenkosti, ki bi vas lahko spravile v težave.

Kariera / Finance

Jupiter še vedno ugodno vpliva na to področje. Njegova retrogradnost vam daje čas za organizacijo. Vendar morate biti previdni glede mnenj drugih, saj imajo žal tendenco, da sprejmete nesrečno izbiro. Borba ni v vašem DNK-ju, a ko okoliščine to zahtevajo, se morate boriti. Torej, pogum vzemite v svoje roke in si drznite zavrniti tisto, kar vam ne ustreza. Na finančnem področju, če želite nekomu polepšati dan, to storite pred 27. decembrom.

Zdravje

Posvetite se svojim kostem in sklepom ter poskrbite za njihovo moč. Zagotovite si zadostno količino kalcija in vitamina D ter se ukvarjajte s telesno aktivnostjo, ki krepi kosti, kot sta hoja ali vadba s utežmi. Kljub temu pa se osredotočite na pozitivne vidike svojega zdravja, bodite hvaležni za svoje sposobnosti in se veselite napredka na poti do boljšega počutja.


Za mesečni horoskop izberite znamenje:

Ribi kompatibilnost z drugimi znamenji

Te zanima, kakšne so vajine možnosti?

Izberi partnerjevo znamenje in odkrij ujemanje.Brezplačni vpogled

Dan, ko ste se rodili, vas določa. Odkrijte, kaj je za vas resnično zapisano v zvezdah.

Brezplačno vedeževanje