5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Kozorog: Mesečni Horoskop za December 2023

Ljubezen

Sreča je vedno na vaši strani in nameravate jo izkoristiti. V tem mesecu pa bo tempo manj stalen kot prejšnji mesec. Podpora za vaš napredek prihaja od Merkurja v kozorogu med 2. in 23. ter od Venere v škorpijonu od 5. do 29. decembra. Zahvaljujoč tem planetarnim energijam ni več časa za hitre odločitve, temveč za prepričevanje vaših partnerjev. Okrepite vezi, ki vas povezujejo s tistimi, ki imajo moč, da vam pomagajo. Leto boste zaključili brez večjih ovir. Vendar če občutite, da včasih doživljate trenutke neaktivnosti, se ne prestrašite. Izkoristite priložnost za oceno situacije.

Kariera / Finance

Sedaj ni čas za sprejemanje odločitev glede česarkoli. Namesto tega premislite o delu, ki je bilo opravljeno v zadnjem času. Čeprav ste hiper-osredotočeni, si vzemite kratke odmore, ker je treba nekatere zadeve urediti. Ljudi je treba obvestiti o dogodkih. Projekt zahteva vašo pozornost, da bo šel naprej v naslednje leto. Glede financ, če opravite nakupovanje za praznike v zadnjem trenutku, boste presegli svoj proračun, zato premislite vnaprej.

Zdravje

Preutrujenost in izgorelost sta pogosti težavi v današnjem tempu življenja. Najprej si privoščite dovolj počitka in spanja, saj je regeneracija ključna za obnovo energije. Poiščite načine sprostitve, ki vam ustrezajo, kot so joga, meditacija ali sprehodi v naravi. Vzpostavite jasne meje pri delu in se postavite na prvo mesto. Ne pozabite, da je pomembno tudi prositi za pomoč, če se počutite preobremenjeni.


Za mesečni horoskop izberite znamenje:

Kozorog kompatibilnost z drugimi znamenji

Te zanima, kakšne so vajine možnosti?

Izberi partnerjevo znamenje in odkrij ujemanje.Brezplačni vpogled

Dan, ko ste se rodili, vas določa. Odkrijte, kaj je za vas resnično zapisano v zvezdah.

Brezplačno vedeževanje