5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Kozorog: Mesečni Horoskop za Julij 2024

Ljubezen

Planeti napovedujejo čustveno prebujenje. V odnosih bo vlada harmonija, pari pa boste uživali v skupnih aktivnostih, ki bodo okrepile vaše vezi. Samski boste privlačili pozornost in se lahko zaljubite v osebo, ki bo prinesla svežino v vaše življenje. Družine bodo preživele kakovosten čas skupaj, izmenjevale ideje in se podpirale. Sonce v raku bo poudarjalo pomen doma in družine, zato vam bo to obdobje omogočilo, da okrepite svoje odnose.

Kariera / Finance

Čakata vas rast in napredek na kariernem področju. Nova priložnost ali projekt bo prinesel uspeh in priznanje. Finančno stanje se bo izboljšalo, saj se bodo prejšnje naložbe začele obrestovati. Sonce v raku bo spodbudilo povezanost z družino, kar vam bo dalo notranjo stabilnost in podporo. Polna luna ponuja priložnosti za napredek, še posebej na finančnem področju. Kozorogi boste lahko premišljeno vlagali v prihodnost in reševali pomembne finančne zadeve.

Zdravje

Zdravje bo zahtevalo posredovanje. Težave z očmi bodo precej pereče, zato je priporočljivo se odpočiti in zapreti oči med delom na računalniku. Redni pregledi pri oftalmologu bodo ključnega pomena za ohranjanje dobrega vida. Čustveno počutje bo vplivalo na telesno zdravje, zato je priporočljivo prakticirati meditacijo, sprehode v naravi in jogo. Aktivno življenje na prostem bo okrepilo vaše fizično in mentalno kondicijo. Za ohranjanje zdravih oči je pomembno tudi uravnoteženo prehranjevanje, bogato z antioksidanti, predvsem jejte korenje in uživajte pomaranče.


Za mesečni horoskop izberite znamenje:

Kozorog kompatibilnost z drugimi znamenji

Te zanima, kakšne so vajine možnosti?

Izberi partnerjevo znamenje in odkrij ujemanje.Brezplačni vpogled

Dan, ko ste se rodili, vas določa. Odkrijte, kaj je za vas resnično zapisano v zvezdah.

Brezplačno vedeževanje