5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Bik: Mesečni Horoskop za December 2023

Ljubezen

Decembra se ljubezen uvršča na prvo mesto za vas. Kljub začetnim izzivom zaradi planetov v škorpijonu, začnete mesec s svežino in lahkotnostjo v srcu. Vaša želja po komunikaciji je močna, življenje pa se odpira na svetlo stran. Vaša občutja so skoraj optimistična! Kljub kratkotrajnemu padcu sreče, ki ga prinese Venera v škorpijonu petega decembra, se lahko izognete pastem, ki otežujejo ljubezensko življenje. Sprostite se, tvegajte in sprejmite nove dražljaje. Bodite odprti do sprememb v svojem okolju, saj se bodo kmalu vrnili stari vzorci. Ljubezen vas čaka, le ohranite srce odprto.

Kariera / Finance

Vpliv retrogradnega Jupitra v vašem znamenju lahko ustvarja občutek dolgčasa. Vaši projekti morda potrebujejo več časa, da se uresničijo. V najtežjih trenutkih se boste morali potruditi in izboljšati. Kljub tem manjšim oviram se ne obremenjujte, saj vam pravzaprav pomagajo načrtovati in organizirati vse, da boste pripravljeni, ko bo nastopil pravi trenutek. Ne obarvajte vsega črno. Na finančnem področju preverite vse podrobnosti, preden sprejmete pomembno finančno odločitev.

Zdravje

Začetek meseca prinaša občutek lahkotnosti, vendar se lahko kasneje soočite s težavami. Pazite na svoje čustveno počutje in se izogibajte pretiranemu stresu. Bodite pozorni na prehrano in poskrbite za redno telesno aktivnost. Posvetite čas sprostitvi in negi sebe. Če se pojavijo manjši zdravstveni izzivi, se zanesite na podporo strokovnjakov. Poslušajte svoje telo in mu dajte, kar potrebuje, da ostane zdravo in uravnovešeno.


Za mesečni horoskop izberite znamenje:

Bik kompatibilnost z drugimi znamenji

Te zanima, kakšne so vajine možnosti?

Izberi partnerjevo znamenje in odkrij ujemanje.Brezplačni vpogled

Dan, ko ste se rodili, vas določa. Odkrijte, kaj je za vas resnično zapisano v zvezdah.

Brezplačno vedeževanje