5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Lev: Mesečni Horoskop za Julij 2024

Ljubezen

Zvezde vam svetujejo, da se posvetite ljubezni in odnosom. Umirjen ritem življenja omogoča globlje povezovanje s partnerjem. Za pare je to čas za raziskovanje novih dimenzij skupnega življenja. Družinske vezi se bodo okrepile, saj bo Sonce v znamenju raka poudarilo pomen domačega okolja. Samski boste privlačili osebe s podobnimi vrednotami. Polna luna v juliju spodbuja strast in spontanost. Ne bojte se izraziti svojih čustev.

Kariera / Finance

Na začetku julija se osredotočite na karierno rast. Uresničitev ambicij zahteva trdo delo in doslednost. Finančna stabilnost je dosegljiva, zaradi viška denarja boste lahko kupili, kar si želite. Investicije v izobraževanje se bodo obrestovale, saj bo vpliv Venere v znamenju raka povečal ustvarjalnost in inovativnost. Delovni timi bodo dosegli harmonijo, kar bo vodilo v večji uspeh. Prisluhnite kolegom in uporabite njihove ideje. Morda obstaja tudi kdo okoli vas, ki potrebuje vašo pomoč.

Zdravje

Sredi julija vam horoskop svetuje, da se posvetite svojemu zdravju. Redna telesna aktivnost bo pripomogla k ohranjanju energije in dobrega počutja. Čas je tudi za uravnoteženo prehrano, saj bo vpliv Merkurja v znamenju leva spodbudil zavedanje o pomenu zdravega življenjskega sloga. Pazite na svoje telo in poskrbite za preventivo. Pozitivna energija bo okrepila duševno zdravje. Ne zanemarjajte svojih čustev; poiščite načine za sproščanje stresa, kot sta meditacija ali umetnost. Pazite tudi na svoja jetra in pijte čaje za razmaščevanje jeter, kot sta kurkuma in pegasti badelj.


Za mesečni horoskop izberite znamenje:

Lev kompatibilnost z drugimi znamenji

Te zanima, kakšne so vajine možnosti?

Izberi partnerjevo znamenje in odkrij ujemanje.Brezplačni vpogled

Dan, ko ste se rodili, vas določa. Odkrijte, kaj je za vas resnično zapisano v zvezdah.

Brezplačno vedeževanje