5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Lev: Mesečni Horoskop za December 2023

Ljubezen

Uživate koristne vplive Marsa in Sonca v strelcu. Čeprav so stvari preprostejše, pa je širitev, ki si jo želite, še vedno upočasnjena zaradi Urana in Jupitra v biku. To pojavljanje je še bolj izrazito zaradi Venere v Škorpijonu med 5. in 29. decembrom. Ta mesec vam planeti v strelcu ponujajo odmor. Spodbujajo vas, da se prenehate močno truditi, da bi stvari napredovale. Samski se predvsem se ne obremenjujte z majhnimi neuspehi.

Kariera / Finance

Ob koncu leta si vzemite odmor in sprostite pritisk, ki vas žene. Za nekaj časa pozabite na uresničevanje svojih ambicij. S tem boste ustvarili zračno zaporo, ki bo olajšala napetosti, ki vas motijo. Poleg tega vas bo spodbudilo, da sprejmete pozitivne pobude, ki bodo čudežno rešile situacijo, ki je bila mesece zablokirana. Bodite pozorni na priložnosti za dodatne prihodke ali finančne ugodnosti, ki se lahko pojavijo nepričakovano. Izkoristite jih in povečajte svoj denarni tok. Pri načrtovanju prazničnih izdatkov si postavite jasne meje in se držite proračuna, da se izognete nepotrebnemu zapravljanju. Pametno upravljajte svoje finance in se izognite dolgoročnim obveznostim.

Zdravje

Prehladi so lahko pogosti, zato je pomembno, da se izogibate prepihu in se toplo oblečete. Okrepite svoj imunski sistem z zdravo prehrano, bogato z vitamini in minerali. Prav tako si vzemite čas za počitek in spanje, saj lahko pomanjkanje energije negativno vpliva na vaše splošno počutje. Redna telesna aktivnost bo poskrbela za sprostitev in povečala vašo vitalnost.


Za mesečni horoskop izberite znamenje:

Lev kompatibilnost z drugimi znamenji

Te zanima, kakšne so vajine možnosti?

Izberi partnerjevo znamenje in odkrij ujemanje.Brezplačni vpogled

Dan, ko ste se rodili, vas določa. Odkrijte, kaj je za vas resnično zapisano v zvezdah.

Brezplačno vedeževanje