5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Metode vedeževanja in svetovanja

Kdo so naši vedeževalci in svetovalci?

Vsi naši preverjeni vedeževalci in osebni svetovalci so najboljši na svojem področju. S svojimi nadčutnimi sposobnostmi se bodo uglasili z vami in se povezali s čustvenimi, fizičnimi in duhovnimi energijami, ki izžarevajo iz vaše avre. Na ta način bodo zaznali vse, kar je skrito in vam nezaznavno, ne da bi pri tem poznali vašo preteklost ali pretekle izkušnje. Nekateri verjamejo, da se nadčutne sposobnosti lahko okrepijo z meditacijo – s proučevanjem in izvajanjem različnih meditativnih tehnik.

S katerimi metodami se ukvarjajo in kako vam lahko to pomaga?

Pred postavitvijo vprašanja si vzemite čas. Močno se osredotočite na to, kar vas zanima. Če sprašujete v povezavi s kakšno osebo, podajte njen datum rojstva npr.
Poglejte si področja, s katerimi se naši svetovalci ukvarjajo in kakšne metode pri tem uporabljajo. Tako boste lažje zastavili vprašanje.

Pri delu z angelskimi energijami bodite sproščeni, prepustite se občutkom. Tako se bo lažje vzpostavila povezava z vami in vašim Angelom vodnikom. Vse vaše skrbi in dvomi se bodo preneseli nanj, svetovalci pa bodo delovali kot nekakšen posrednik med vami in Angelom, predali vam bodo sporočila in napotke.


Nasvet: če potrebujete nežen in rahel dotik ali skrb, so Angeli najboljši odgovor za vas. Dali vam bodo sporočilo, ki vas bo vodilo v življenju. Povezava z Angeli je čista, božanska energija!

Astrologi napovedujejo prihodnost na podlagi interpretacije položajev planetov, Lune in Sonca, pri tem pa se opirajo na vaš datum in kraj rojstva. Astrologija je idealna za vprašanja vezana na odnose in poslovne odločitve.


Astrologija obstaja že preko 4000 let in velja za »kraljico znanosti«. Predvide lahko vašo prihodnost in na podlagi horoskopa naredi analizo vašega značaja. Zaradi matematičnih izračunov je astrologija najbolj znanstvena ezoterična metoda, neodvisne študije so večkrat dokazale povezavo med horoskopom in človeških obnašanjem. Astrolog uporablja medsebojno odvisnost časa in kraja rojstva, da na ta način določi značaj in usodo osebe. Pri sestavi astrološke analize je najpomembnejše določiti znamenja v Soncu in Luni ter ascendent, sledijo pa jim štirje elementi (ogenj, voda, zemlja, zrak) in kvalitete znamenja (kardinalno/glavno, stalno ali nestalno). Astrolog vam pove le katere zunanje okoliščine vplivajo na vas. Kako boste te informacije sprejeli, je vaša odločitev. Z astrološkega vidika so vprašanja povezana s preteklostjo razložena prav tako dobro, kot napovedi in predvidevanja povezana s prihodnostjo. Glede na kroženje sonca v preteklosti in prihodnosti, astrolog izračuna vaš horoskop za določeno obdobje. Prav tako lahko izračuni pomagajo pri vprašanjih na ljubezenskem področju. Zapomnite si, da ima vsak astrolog svoje področje zanimanja oziroma delovanja.


Nasvet: izkušeni astrolog vam bo najbolje pomagal pri podrobni in obširni analizi vaše osebnosti, kot tudi pri analizi umjemanja vas in vaše ljubljene osebe. Tudi pri vprašanjih glede posla ali projekta boste z njegovim znanjem dobili nadvse pomembne informacije.

Beseda čakra izhaja iz Sanskrta in pomeni »kolo«, »cikel« oziroma »krog«. V telesu imamo sedem glavnih čaker. To so energetski centri, bistveni in sestavni del našega telesa skozi katere priteka univerzalna energija. Vsaki čakri pripada svoja barva, kristali, planeti, itd. Glavna in prva čakra se nahaja na dnu hrbtenice; zadnja, sedma čakra pa leži na vrhu glave. Stanje čaker vpliva na naše fizično, čustveno in mentalno telo. Pomembno je, da so odprte, sicer se pojavijo blokade, ki nas zavirajo v življenju. Preko vaj lahko vzdržujemo čist in hiter pretok energij, s čimer si bomo izboljšali tudi kvaliteto življenja.


Nasvet: ko si boste zaželeli čiščenja čaker in energij, si vzemite čas. Pomembno je, da ste sproščeni in v prostoru brez motenj. Tako bo učinek boljši in dolgotrajnejši. Priporočljivo je, da spijete veliko vode, da boste tako bolj pretočni za pozitivne energije.

Feng shui je starodavna kitajska modrost, ki temelji na harmoniji vsega z okoljem, ki nas obdaja. Beseda »feng« pomeni veter, »shui« voda. Namen je povezati notranje in zunanje okolje ter povečati pretočno »či« energije. Energija »či« se stalno giblje in spreminja življenje okoli vas; lahko povzroča, da se v nekem prostoru počutimo dobro ali slabo. Prihaja skozi vrata, odhaja pa skozi okna. Cilj feng shui-ja je izboljšati in ohraniti pretok energij skozi prostore oziroma dom. Pri tem si pomagamo z različnimi dodatki in barvami. Vsaka stran neba ima svoje značilnosti, ki jih je treba poudariti. Npr.: na jugovzhodnem delu doma ali prostora, kjer je področje financ, je priporočljivo imeti zeleno barvo, saj je to barva denarja.


Nasvet: preden si boste zaželeli čiščenja doma, se na to pripravite. Bodite osredotočeni na dom ali prostor, ki si ga želite prečistiti. Dobro je, da ste prizemljeni, z nogami trdno na tleh, da se tako lažje vzpostavi energetska povezava.

Jasnoslušnost je sposobnost poslušati notranji glas. Jasnoslušna oseba sprejema sporočila neposredno od Duha, nečesa Višjega in na podlagi tega vam bo pomagala. Podala vam bo podrobno napoved glede zadeve, ki vas zanima.

Jasnoslušnost je oblika izrazito močne čutne sposobnosti, preko katere se sprejemajo nadnaravne informacije oziroma sporočila. Jasnoslušna oseba sporočila sliši, medtem ko jih jasnovidec vidi. To ne pomeni, da dejansko sliši zvok, ampak da čuti nekakšen notranji glas, ki ji nekaj narekuje in sporoča. Osebe s tem darom pogosto slišijo stvari, ki jih drugi ne (npr.: jasnoslišna oseba sliši glasove ali misli pokojnih oseb).


Nasvet: preden se boste zastavili vprašanje, si vzemite čas zase in globoko vdihnite ter izdihnite - na ta način bo povezava z jasnoslušno osebo boljša in brez motenj.

Jasnočutnost je sposobnost, preko katere močno čutite notranje občutke, slutnje in duhovne čute. Jasnočutna oseba čuti duše in duhovne entitete. Z vami se bo povezala preko čustev in občutkov, ki jih bo zaznala. Obstaja več stopenj jasnočutnosti: lahko zazna misli in čustva drugih ljudi, lahko pa zaznava splošno blaginjo vseh ljudi.

Jasnovidnost je sposobnost videnja prihodnosti. Jasnovidec sprejema sporočila v obliki slik ali podob preko svojega »tretjega očesa« ali preko šestega čuta, s katerim se poveže z duhovnim vodnikom. Jasnovidec bo preko teh podob predal podrobno napoved, ne glede na to, kakšno bo vaše vprašanje.

Jasnovidec informacije sprejema le preko svoje nadčutne sposobnosti, ne uporablja kart ali drugih pripomočkov. Jasnovidna oseba na podlagi zaznav ali duhovnih energij preprosto ve, kaj se vam je zgodilo in kaj se še bo. Jasnovidnost obstaja že vrsto stoletij, temelji pa na želji, da bi stopili v druge dimenzije in izkusili nekaj več – ne le to, kar izkušamo na podlagi petih čutov. Obstaja veliko sredstev, s katerimi si jasnovidci pomagajo: tarot karte, kristalna krogla, nihalo, analiza sanj ali vedeževanje iz dlani. Prav tako jim ni tuja bela magija, niti starodavna kitajska modrost Ji Činga, ki napoveduje dogodke in našo življenjsko pot. Napovedovanje prihodnosti je spodobnost videnja v naprej oziroma predvidenja določenih dogodkov v prihodnosti. Jasnovidnost pa je dar, s katerim oseba vidi stvari, ki so drugim skrite – najdejo lahko izgubljene predete ali osebe. Na jasnovidno osebo se obrnite, ko boste potrebovali pomoč, ki je drugje ne boste dobili. Lahko se ji zaupate in resnično odprete ter na ta način dobite odlično napoved ne glede na vprašanje, ki ste ga zastavili.


Nasvet: preden se boste obrnili na jasnovidno osebo, se sprostite. Razprite roke in noge, stopala pa imejte trdno na tleh, da se tako vpostavi kar se da najboljša povezava. Vizualizirajte in osredotočite se na vijoličen plamen, ki je v vašem tretjem očesu, nato pa zastavite vprašanje. Jasnovidna oseba ne potrebuje datuma rojstva ali drugih informacij. Jasnovidnost je idealna priložnost, da hitro dobite odgovore, ki jih iščete – zlasti povezane s prihodnostjo.

Kristale so že v preteklosti uporabljali za zdravljenje, zaščito in za širjenje zavesti. V njih niso videli le lepote, ampak tudi višji pomen, nekaj energijskega, s katerim so se povezovali. Kristali so neusahljivi vrelci energij, danes pa se prav tako uporabljajo za zaščito, zdravljenje, podporo, pomoč, za osebno rast, ... Vsak kristal ima svojo vibracijo in svoje značilnosti. Da to najbolje izkoristimo, pa je pomembno poznati pravo uporabo, čiščenje in hranjenje.


Nasvet: pred postavitvijo vprašanja se sprostite, saj se bo tako preko kristalov lažje razkril odgovor, ki ga iščete.

Numerologija je starodavna metoda, ki se ukvarja s številkami in njihovimi vibracijami. Te razkrivajo vaš značaj, življensko pot, prihodnost, srečna števila, ... Za očeta moderne numerologije velja Pitagora, grški matematik in filozof, ki je živel v 6. stoletju pred našim štetjem. Z numerologijo si lahko pomagamo pri pomembnejših odločitvah. Numerolog lahko izračuna vaš srečni dan ali najboljši dan za večje premike v življenju. Preko numerološke analize lahko spoznate osebni profil ali profil druge osebe.


Nasvet: ko zastavite vprašanje, vključite datum rojstva osebe, ki vas zanima; če vas čakajo pomembni razgovori ali pregledi, vključite ta datum v vprašanje, da se tako natančno razkrije, kaj vas čaka in na kaj morate biti pozorni.

Na podlagi nadnaravnih sposobnosti in duhovnih vodnikov vam bo svetovalec pomagal spoznati pretekla življenja. Predal vam bo, kaj ste iz preteklosti prenesli v sedanje življenje in katere karmične dolgove razrešujete.

V današnjem času veliko ljudi sprejema idejo o preteklih življenjih oziroma idejo reinkarmacije. Živimo več življenj, v vsakem pa smo druga oseba – na ta način se naša duša uči vedno novih lekcij. Pogosto se lahko zgodi, da se spomnimo kraja, četudi ga nikoli nismo obiskali ali pa da nas neki kraj preprosto privlači – brez pravega razloga. Enako je lahko z osebami, ki jih poznamo in s katerimi smo si blizu. To je zato, ker smo bili z njimi že v enem izmed preteklem življenju in se moramo od drug drugega še marsikaj naučiti. Naši svetovalci vam bodo razkrili podrobnosti iz vašega preteklega življenja in določili približno časovno obdobje, v katerem ste živeli. Prav tako pa bodo pomagali predelati vso preteklo breme, ki ste ga prenesli v življenje sedaj. Lahko boste zapolnili praznino, ki jo morda čutite in resnično spoznali, kdo kot oseba ste.


Nasvet: osredotočite se na vprašanje, na katerega želite odgovor. Z vpogledom v pretekla življenja se bodo povezali vaši notranji življenjski vzorci in vam pokazali jasno pot naprej.

Tarot karte so pripomoček vedeževalcev, s katerimi odkrijejo neverjetne podrobnosti v povezavi z vašimi vprašanja – pa naj bodo ta vezana na odnose, kariero, dom ali družino. Vedeževalec bo interpretiral položaj in pomen kart ter energij, ki jih obdajajo.

S Tarot kartami si je pomagal tudi Napoleon davnega leta 1842. Pred pomembnimi odločitvami se je posvetoval z vedeževalko po imenu Marie-Anne Lenormand. Slednjo smatrajo za najboljšo vedeževalko iz kart, ki je kadarkoli živela – razvila je celo lastno prerokovanje iz kart, ki jih je sama ustvarila, te pa se uporabljajo še danes. Tarot je ena izmed najstarejših pripomočkov vedeževanja, izvira iz 14. stoletja iz Italije. Umetnost napovedovanja prihodnosti iz kart se je ohranila do danes, uporabljajo pa se številne različne Tarot karte in v najrazličnejše namene. Sestavljen je iz 78 kart, te pa se delijo na dva dela: na malo in veliko arkano. Običajno vedeževalci karte razporedijo glede na vaše vprašanje o ljubezni, financah, službi…. Interpetirajo energijo kart in razložijo, kako te vplivajo na vas. Napovedovanje na podlagi Tarot kart je idealno tako za splošna vprašanja kot specifična. Pokazalo vam bo pot, na kateri ste in vas na ta način razbremenilo, osvobodilo. Pred postavitvijo vprašanja bodite pripravljeni; bolj, ko boste vedeli, kaj točno vas zanima, boljša bo napoved. Izkoristite čudovito priložnost in vprašajte. Dovolite, da se vam razloži vaša preteklost, prepozna vaša sedanjost in napove vaša prihodnost. Pazite le, da ne boste prepogosto postavljali istih vprašanj – tudi prijatelja ne sprašujete vedno istih zadev. K Tarot kartam se obrnite spoštljivo, saj boste tako prejeli odgovor, ki ga potrebujete in si ga želite.


Nasvet: Tarot je izjemen, če vas zanimajo podrobnosti. Preko njega boste dobili pozitiven vpogled v vse situacije in odnose z ljudmi, ki jih imate okoli sebe. Pri zastavitvi vprašanja bodite jasni – uporabljajte imena in datume rojstva oseb, kjer je to potrebno. Prav tako pa je pomemben tudi vaš položaj oziroma drža: sprostite se, razprite svoje roke in noge, saj boste na ta način lažje sprejeli nove informacije. Ni priporočljivo, če so noge ali roke prekrižane.

Preizkusite brezplačno