5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222
veliki letni horoskop 2023
vprašanja sms vedeževanje

Letni Horoskop 2023


V letu 2023 nas čaka veliko novega. Od postavljanja zahtevnejših ciljev do razmišljanja o starih. Novo leto nam bo prineslo priložnost, da stvari postavimo na pravo pot, čeprav se bomo soočali z zadržki, ki bodo prihajali od znotraj in iz naše okolice. In kolikor bo to dobra stvar, bo včasih tudi frustrirajoče. V življenju le redko vse poteka po načrtu in v takih primerih, ko ne gre, se moramo zamisliti, kako naprej.

Horoskop 2023 z vami deli vse prihajajoče priložnosti, ki vam bodo pomagale stopati v pravo smer. Po mnenju astrologov stvari, ki jih počnemo, ne vplivajo vedno na naše cilje ali odnose v življenju. Včasih namesto nas odločajo energije planetov, horoskopskih znamenj itd. In če se ne zavedate tega, boste lahko v življenju naredili napačne korake. Obstajajo trenutki, ko poskušamo z vsem srcem doseči določeno stvar, vendar nam na koncu ne uspe. To je lahko posledica vpliva planetov ali zodiakalnih znamenj na vas.

V takšnih situacijah, kljub temu, da se trudite, ne dobite tistega, kar želite. Ali to pomeni, da se morate nehati truditi? Letni horoskop 2023 pravi ne!! Planeti nikoli ne mirujejo, kar naprej se selijo iz hiše v hišo. Vse, kar mora človek storiti, je ugotoviti, kdaj mu je planet naklonjen in kdaj ne, da stvari ustrezno načrtuje. Če poskušate delati na svojem ljubezenskem življenju, ko je Venera v vaši karti ugodna, se vam bo torej bolj povrnilo, kot če bi to počeli, ko vam Venera ni naklonjena. Vsi ti ugodni in neugodni časi so del horoskopa 2023, ki si ga lahko preberete, da se boste informirano odločali o svojih prihodnjih dejavnostih.

Splošno


Kako blizu ste bili uresničitvi lanskoletne zaobljube? Zelo, pa vam je spet za las spodletelo? No, to zagotovo ni edina stvar, o kateri morate razmišljati v letu 2023. Predvsem bi bilo dobro premisliti o prihodnjih korakih, kako naprej! Horoskop za 2023 poudarja, da bodo čustva letos igrala večjo vlogo v vašem življenju. In čustva imajo navado, da nanje vplivajo malenkosti v življenju. Le glejte, da boste občutjem posvečali dovolj pozornosti. Medtem ko bo ljubezen najverjetneje vstopila v vaše življenje v prvi polovici leta, bo v drugi polovici kariernih priložnosti v izobilju, podprte pa bodo z močnim Saturnovim in Jupitrovim vplivom.

Ljubezen in odnosi


Leto 2023 bo v odnose prineslo zrelost. Prisotnost Jupitra v prvi polovici leta je dober znak za vse, ki se nameravate poročiti ali razmišljate, da bi nekoga zaprosili za roko. V sredini leta bo lahko pri parih, ki so že dolgo v zvezi, prihajalo do ostrejših konfliktov. Da bi preprečili večje gorje, morate Ovni zmanjšati svojo dominantno naravo in enkrat misliti tudi na udobje druge osebe in ne samo na svoje. A dobra volja in medsebojno poslušanje bosta rešila morebitne manjše ali večje krize v vašem ljubezenskem življenju. Načrtovanje potovanja z zakoncem ali partnerjem v letu 2023 bo koristno za vaš odnos. Če ste še vedno samski, ima napoved za leto 2023 dobre novice za vas. Vaše čakanje na idealno ujemanje z neko osebo se bo verjetno končalo v drugi četrtini leta. Zaradi vpliva Saturna boste lahko našli ljubezen tudi v starem prijatelju. V drugi polovici leta bo Mars zakuhal negativne situacije, ki bodo preizkušale novo nastale odnose. V tem času bo potrebno opustiti egoizem, da boste imeli mirno ljubezensko življenje.

Kariera in finance


Gibanje Jupitra v poslovni hiši bo podpiralo poklicne želje in dovolilo vam bo, da sledite svoji strasti. Da bi kar najbolje izkoristili Jupiter, vam horoskop svetuje, da se izogibate negativnim mislim o svojih ciljih. Če nameravate v letu 2023 ustanoviti novo podjetje, bo prvo četrtletje zlato obdobje za ta podvig, saj bosta po kariernem horoskopu nad vami blagoslova Jupitra in Saturna. Najboljši posli, ki si jih lahko privoščite v tem letu, so - nepremičnine, predelava hrane, kovine in les. Doseganje delovnih ciljev bo enostavno, kar bo povečalo vašo samozavest. Za tiste, ki boste iskali službo, bo gibanje Sonca v aprilu prineslo dobre novice. Pojavile se bodo nove karierne priložnosti. Pozitiven vpliv Jupitra v prvi polovici leta bi lahko prinesel koristi v zvezi s premoženjem. To bo tudi pravi čas za naložbe. V začetku leta bodo obstajale tudi možnosti za povrnitev denarja, ki ste ga morda posodili. Ker težko drugim rečete ne, včasih na koncu zapravite preveč denarja. Medtem ko je zadovoljstvo, ki ga dobimo, če denar porabimo za nekoga, ki ga imamo radi, neprimerljivo, pa vas čaka razočaranje, če bo namen zapravljanja denarja v letu 2023 osvojiti nekoga. V septembru in oktobru boste razmišljali o svojih financah drugače, mislili boste bolj na dolgi rok. Zaslužki bodo skozi vse leto stabilni, zato lahko razmislite o razpršitvi, a glejte, da boste sprejemali premišljene odločitve.

Počutje


Zdravje bi moralo biti eno od ključnih področij za vas v letu 2023. Vpliv Saturna bi lahko prinesel nekaj manjših zdravstvenih problemov, a nič večjega ali zaskrbljujočega. Da bi se izognili učinkom Saturna na vaše zdravje, astrologi svetujejo redno vadbo, jogo ali meditacijo. Zaradi vaše delavnosti in pridnosti zna trpeti vaše telo zaradi preobremenitev, precej pa boste tudi pod stresom. Leta 2023 ne posvečajte pozornosti samo fizičnemu zdravju, ampak tudi duševnemu. Osredotočajte se tudi na svoja čustva in občutja. Vse to vas lahko psihično in čustveno okrepi.
sms vedeževalec

Avtorica: Maja


letni horoskop

vprašanja sms vedeževanje

Naši izkušeni astrologi imajo odgovore na vsa vaša vprašanja. Preberite svoj veliki letni horoskop in se pripravite na čudovite spremembe v letu 2023!

sms vedeževalec

Avtorica: Maja

oven letni horoskop
capricorn sagitarius scorpio libra virgo leo cancer gemini taurus aries pisces aquarius

Preberi svoj dnevni horoskop

Oven
Bik
Dvojčka
Rak
Lev
Devica
Tehtnica
Škorpijon
Strelec
Kozorog
Vodnar
Ribi