veliki letni horoskop 2019
vprašanja sms vedeževanje
Naše izkušene vedeževalke in astrologinje imajo odgovore na vsa vaša vprašanja. Preberite vaš veliki letni horoskop 2019 in se že sedaj pripravite na čudovite spremembe!

V letu 2019 bo glavni poudarek na življenjskemu poslanstvu in karieri. Do zdaj ste se naučili živeti z nepredvidljivostjo Urana, vseeno pa boste z veseljem sprejeli njegov odhod iz vašega znamenja. Uranov odhod vam bo pomagal stabilizirati življenje, zato se boste lahko osredotočili na svoj status in ugled.

Leto 2019 bo leto uspehov, saj se vam bo ponudila priložnost za samostojno pot. Saturn vam bo pomagal pri sprejemanju popolne odgovornosti za svoja dejanja. Zaradi njegovega vpliva boste delovali zrelejše in bolj avtoritativno. Brez Urana, ki bi vas motil, vam bodo ljudje lažje zaupali s svojimi projekti. Ta zrelost se bo pokazala tudi v odnosih, saj boste bolj občutljivi in zaupanja vredni. V vas bodo drugi videli osebo, ki se ji lahko zavežejo na dolgi rok ki jih ne bo razočarala.

Pomembno bo na vas vplival tudi aspekt Jupiter v kvadratu z Neptunom, zaradi česar bo manj verjetno, da bi postali žrtev prevare ali lažnih obljub na poslovnem področju. Hitreje boste spoznali, da stvari niso takšne, kot se zdijo. Boste pa v duhovnem smislu začutili nekaj izzivov, saj se Neptunov misticizem ne bo skladal z vašimi splošnimi pogledi na svet (in vašim verovanjem). V letu 2019 bodo potovanja v tujino vplivala na vaše dojemanje resničnosti tega sveta. Na primer: lahko, da boste obiskali kraj, ki se razlikuje od podobe, ki jo mediji prikazujejo.

Tudi ljubezenske zgodbe bodo najverjetneje povezane s tujino, saj bodo potovanja v druge kraje zanetila posebno iskrico. Morda boste ugotovili, da se ne morete nenadzorovano spustiti v odnos s komerkoli, zlasti v domačem, poznanem okolju. Skype in zračne milje bodo vaši zavezniki v 2019. Dva mrka pa bosta pozitivno vplivala na vaše poslovno področje. Prvi, 6. januarja, in drugi, 26. decembra, bosta dodatno ojačala vaše ambicije in delovno etiko. Stvari bodo stabilnejše zahvaljujoč Uranu, ki bo izstopil iz vašega znamenja, zaradi česar bo manj nihanj oziroma vzponov in padcev.

Vseeno pa vam ne bo dolgčas, saj boste imeli veliko obveznosti in nalog. Leto 2019 bo izredno delavno, saj se bo Jupiter pridružil Saturnu in Plutonu, kar bo poživilo vaš poslovni svet. In če to ne bo popolno obdobje za nove poslovne podvige, potem …. Vsekakor ga izkoristite, saj bo to pozitivno vplivalo na vaš status! Lahko, da boste v tem času spoznali tudi osebo, ki vam bo spodnesla tla pod nogami, vezani pa se lahko odločite za naslednji korak – poroko. Ljubezen bo zaživela, najbrž celo z osebo, ki je nekaj let starejša od vas ali pa bolj uveljavljena.
sms vedeževalec

Avtorica: Maja


ljubezenski horoskop

vprašanja sms vedeževanje

Naši izkušeni astrologi imajo odgovore na vsa vaša vprašanja. Preberite svoj veliki letni horoskop in se pripravite na čudovite spremembe v letu 2019!

sms vedeževalec

Avtorica: Maja

oven ljubezenski horoskop
capricorn sagitarius scorpio libra virgo leo cancer gemini taurus aries pisces aquarius

Svetovalci in vedeževalci

Naše svetovalce povezujejo verodostojne izkušnje, izostrena intuicija in posebni darovi. S svojo edinstveno osebnostjo in različnimi znanji vam bodo pokazali pravo pot ter vas spodbudili k pozitivnim spremembam v življenju.

Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev