ljubezenski horoskop 2018
vprašanja sms vedeževanje
Naši izkušeni astrologi imajo odgovore na vsa vaša vprašanja. Preverite ljubezenski horoskop in se pripravite na čudovite spremembe!

Kaj vam zvezde sporočajo?
Z začetkom leta bo Venera, planet ljubezni, v fazi izgorevanja. To ni ugoden čas za samske, ki si želite napredovati v odnosu oziroma drugače pristopiti k nastajajoči zvezi. Tisti, ki ste že v partnerski zvezi in razmišljate o prihodnosti (tudi o poroki), pa boste morali počakati do konca februarja, ko bo Venera začela pridobivati na svoji moči. To bo idealen čas za premike v ljubezni, za izražanje čustev ter spoznavanja, kaj si z ljubljeno osebo resnično pomenita.
Ne oklepajte se konfliktov
Za sveže poročene pare bo to zelo ugodno obdobje, da si vzamejo čas za drug drugega in se oddaljijo od vsakdanjih težav. Vseeno pa bodite pazljivi, da se ne bo iz malenkosti razvil večji problem. Retrogradna Venera bo prinesla nekaj napetosti v ljubezenske zveze. Razvije se lahko zmeda, ki se – če ne bo pod nadzorom, lahko spremeni v težje konflikte, ki bodo ogrozili prihodnost odnosa. Vpliv planetov bo močen, zato ne bo priporočljivo, če boste preveč časa vztrajali pri nečem, kar vas bremeni. Komunikacija, povezanost in spoštovanje bodo pomagali razrešiti vse stvari ter prinesli svežino.
Samski boste uživali v fizičnih dotikih
Samski, ki hrepenite po intimi in iščete nova doživetja, lahko večji preboj pričakujete v obdobju od 20. februarja in vse do konca meseca aprila. V tem času boste preprosto uživali, se predajali čustvom in spoznavali, kakšen je svet in kaj vam lahko v ljubezenskem smislu ponudi. Tudi poleti, zlasti avgusta, boste uživali v romancah in druženju z novimi osebami. Kljub pristni povezavi pa bo odnose težje razviti v nekaj močnega in trdnega, kar bo očitno v hladnejših mesecih leta.
sms vedeževalec

Avtorica: Katarina


ljubezenski horoskop

vprašanja sms vedeževanje

Naši izkušeni astrologi imajo odgovore na vsa vaša vprašanja. Preverite ljubezenski horoskop in se pripravite na čudovite spremembe!

sms vedeževalec

Avtorica: Katarina

oven ljubezenski horoskop
capricorn sagitarius scorpio libra virgo leo cancer gemini taurus aries pisces aquarius

Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev